Natur, Cirkel, Lys

januar 31, 2024

Fernisering i Birkerød Gl. Præstegård – Lørdag den 17. februar 2024 kl. 13:00–15:00

Udstillingsperiode: 17. februar – 17. marts

Bodil Lisbeth Thomsen
Kunstneren er inspireret af naturens skønhed i alle dens afskygninger, med de rå, barske elementers foranderlige scenerier.
Mennesket er et produkt af naturen; naturen kan være menneskelig, mener Tróndur Patursson. Mærk verden, den mærker dig! skriver Tor Nørretranders i sin spændende beretning om bevidsthed.
”Men jeg synes,” siger Bodil Lisbeth Thomsen, ”at menneskets bevidsthed om biodiversitet og altings forbundethed desværre har været bevidstløs gennem mange år!”
I sin kunstneriske praksis arbejder Bodil Lisbeth Thomsen med forskellige materialer og temaer indenfor maleri, grafik, skulptur og blandform.

Nina Leth & Bettina Elbæk Pedersen
Nina Leth er en erfaren kunstner, der arbejder med vægskulpturer, billedkunst og genbrugsmaterialer.
Bettina Elbæk har en passion for lys og vægskulpturer af træ. Hun er tidligere designchef hos Louis Poulsen.
De to kunstnere har fundet en fælles interesse i at skabe unikke vægskulpturer sammen ved at bruge laserskæreren og genbrugsmaterialer. Projektet har fået navnet Cirkulux efter den cirkulære materialeanvendelse og lux for lys.
Deres fælles værker er en kombination af Nina Leths erfaring og kreativitet med Bettina Elbæks tekniske færdigheder og passion for lys. Deres samarbejde er et unikt eksempel på, hvordan to forskellige kunstnere kan skabe noget helt nyt sammen.