tilføjet den 25. marts 2020

Corona-pandemien ændrer forårets program

Oprettet 25. marts

Nu er corona-bestemmelserne af myndighederne blevet forlænget til efter påske – foreløbig.

Der kan senere komme nye retningslinjer, der kan ændre den nye plan, vi har lagt.

Vi følger retningslinjerne og ændrer det planlagte udstillingsprogram for resten af foråret 2020:

Kunstforeningen er lukket frem til den 9. maj.

Det vil sige, at foråret 2020 i Birkerød Kunstforening kommer til at se således ud:

Glas og grafik med kunstnerne Helle Scharling-Todd (glas) og Anneline Schjødt Pedersen (grafik) har fernisering som planlagt 9. maj og varer til 31. maj (mod planlagt 7. juni)

Par-Parallel med kunstnerægteparret Hanne Sie (billedkunstner) og Joseph Salamon (skulptør) har fernisering

6. juni og slutter 28. juni. (Flyttet fra oprindelig 28.3.-3.5.)

Udstillingen Nordsjællandske Keramikere, der var programsat til 12.6.-20.6. er helt aflyst.

Ang.: Generalforsamlingen 23. april: Det er endnu uvist, om den kan gennemføres.

Vi understreger, at denne plan kan blive ændret, hvis/når der kommer nye retningslinjer.

Vi vil løbende holde jer orienteret via foreningens hjemmeside og Facebook – og via e-mail.

PBV

Nils Bjervig