Generalforsamling 2015

tilføjet den 20. april 2015

Kære medlemmer

Vi takker for en god og velbesøgt generalforsamling.

Vi fik mange nye mailadresser, som vi håber fungerer, så vi kan nå alle kunstforeningens medlemmer - typisk med billeder fra sidste fernisering, men også med beskeder om foreningens aktiviteter.

Vi videresender også meddelelser fra kunstnere og andre kunstforeninger. Vi mærker disse emails 'Kunstpost', og de kan fravælges, hvis det ønskes. Hvordan fremgår af det fremsendte.

Bestyrelsen har ingen aktuelle planer om at afskaffe de farveglade postkort, der fortæller om en ny udstilling. Dem er vi selv og medlemmerne alt for glade for.   :)

Hvis kunstforeningens e-mails om hjemmesiden ikke når frem, kan det f.eks. skyldes fejl i adressen eller en fyldt postkasse hos modtageren. Du kan også prøve at sende din adresse til kunstforeningen på '1955@birkeroed-kunstforening.dk' og gøre opmærksom på problemet. Mærk meddelelsen til kunstforening med 'ny e-mailadresse'.

Kristoffer Løve Østerbye

(På vegne af bestyrelsen)

Kom du hjem med det du ville ? ...

... ellers er chancen der til næste år