juni 2015

Birkerød Kunstforening ønsker ...

tilføjet den 28. juni 2015

Aftenudflugt til Skulpturbanken

tilføjet den 28. juni 2015

Onsdag 24. juni var vi  på besøg i Skulpturbanken i Albertslund. 'Banken' er et udstillingsvindue for billedhuggere, der låner stedet deres skulpturer, indtil kunstværkerne bliver solgt eller skal videre på udstilling.

For os besøgende var det påfaldende hvor meget kunstværkerne tilførte boligområdet af oplevelser og kvalitet.

Aftenudflugt

tilføjet den 17. juni 2015

Kære medlemmer

Så er det tid til besøg i Skulpturbanken den 24. juni.
Vi får en guidet omvisning af Ole Kristensen, og den varer cirka halvanden time.
Vi mødes på Storetorv 39, 2620 Albertslund kl. 18.45.

Transporten sørger man selv for, men vi er i Kunstforeningen behjælpelig med følgende vejledning:

Hvis man ankommer i bil:
- Parker ved Birkelundgård
- Tag stien modsat parkeringspladsen (parallel med indkørslen til Birkelundgård) og gå under Damgårdsvej til Hyldespjældet og I er på Storetorv.

Hvis man kommer med S-tog:
- Tag linie A fra Birkerød til Hovedbanen
- Skift til linie B mod Høje Taastrup og stå af i Albertslund - Forlad stationen og gå til højre ad Albertslundvej. Gå lige ud og fortsæt af Damgårdsvej . Gåturen tager cirka 30 minutter.
På rejseplan.dk lyder forslaget:
Kl. 17.14 Linie A fra Birkerød
Kl. 17.50 Skift på Kbh. H. til linie B mod Høje Taastrup
Ankomst på Albertslund st. kl. 18.09

Find vej på Skulpturbankens eget kort:

Skulpturbanken er et sted, hvor kunstnere kan 'opmagasinere' deres værker mellem udstillingerne. Derfor er Skulpturbanken et sted med mange forskellige spændende kunstnere.

Se her nogle eksempler på, hvad der venter:

Beskeden om denne aftenudflugt nåede ikke ud på sædvanlig vis sammen med invitationen om fernisering lørdag 30.5. Derfor kommer invitationen undtagelsevist ud ad elektronisk vej.
Derfor må du gerne sprede budskabet om aftenudflugten til Skulpturbanken. Tak.

Kristoffer Løve Østerbye (på vegne af bestyrelsen)

Fire bladtegnere

tilføjet den 04. juni 2015

Fra 30. maj til 28. juni 2015 udstiller fire stregjonglører i Birkerød Gl. Præstegård.

Se Jørn Villumsen, Peder Bundgaard, Bob Katznelson og Lars Refns enkle og effektive pointer. Genkend ting fra vores hverdag sat i en ny overraskende sammenhæng, og givetvis vil du trække på smilebåndet.

Jørn Villumsen

Peder Bundgaard

Bob Katznelson

Og eksempel fra Lars Refns hånd.

Musik til ferniseringen lørdag 30. maj: