maj 2013

Omkring en rejse til Egypten

tilføjet den 22. maj 2013

Udstilling i perioden 25/5 – 30/6 2013:

Legatmodtagerne Johanne Foss, Hanne Salamon og Ulla Bjervig, billedkunstnere, viser hvad et ophold i Egypten bragte dem, og Nils Bjervig, forlagskonsulent, beretter om ung egyptisk litteratur bl.a. ud fra sit møde med fire unge forfattere.

Fra ferniseringen 25.5.2013:

 

Madpakketur til Sorø 12. maj 2013

tilføjet den 12. maj 2013

Vi besøgte først keramisk skulptør Betty Engholm, som viste rundt i sin smukke have med sine dejlige skulpturer i keramik. Nogle til at sidde eller ligge på, andre bare til øjenslyst og bagefter så vi hendes dejlige hus  med dels hendes egne og dels andres værker... En meget spændende kunstner (på over 80, hvad man ikke kunne tro).

 

Bagefter besøgte vi maleren Jens Peter Helge Hansen, som boede 300 meter derfra. Og hans billeder - og der var mange - var som altid ikke til at løsrive sig fra: vidunderlige farver, former, fisk, frøer, hjorte, og helt frie former, det var et vidunderligt besøg i JPHH's verden... Så var der Sorø Kunstmuseum - nyligt tilbygget af Lundgaard & Trandberg Arkitekter, meget rost og med rette. Hele facaden er i tegl, meget smukt brændt og med et tag og en mur, som går i eet...Flot. Fin samling og god omvisning, men så var vi også trætte, og var hjemme til tiden, fyldt op af gode oplevelser.

 

eXTReMe Tracker