Kunstforeningen lukket til august 2020

Som følge af den vedvarende Corona-begrænsning har bestyrelsen i Kunstforeningen besluttet, at der ikke bliver flere udstillinger her i foråret, og vi åbner først i august.

Og det betyder, at alle planlagte udstillinger bliver gennemført, men der er tre udstillinger, der bliver flyttet:

• Sie/Salamon flytter til januar 2021: 9.1.-7.2. 2021

• Linda Falkesgaard og Hanne Nielsen Kjærsgaard flytter til 1. udstilling efterår 2021 (14.8.-12.9. 2021)

• Helle Scharling-Todd og Anneline Schjødt Pedersen flytter til 2. udstilling efteråret 2021 (18.9.-17.10. 2021)

Nils Bjervig

En udsættelse og en aflysning

Birkerød Kunstforening

EN UDSÆTTELSE OG EN AFLYSNING
2. april 2020

Corona-bestemmelserne er ikke blevet ændret af myndighederne. Derfor:

EN UDSÆTTELSE:
Bestyrelsen har besluttet at udsætte afholdelsen af
Generalforsamlingen 2020 til august 2020
(dato kommer senere)

EN AFLYSNING:
Madpakketuren, der var planlagt til 17. maj, er aflyst for i år,
bl.a. fordi Skissernes Museum i Lund er lukket på ubestemt tid.
De, der allerede har betalt, bedes skrive til vores kasserer
Lone de Hemmer Egeberg på egeberg@besked.com
og opgive deres kontonummer, så vi kan tilbagebetale beløbet.

Vi vil løbende holde jer orienteret via foreningens hjemmeside og Facebook – og via e-mail.

PBV

Corona-pandemien ændrer forårets program

Oprettet 25. marts

Nu er corona-bestemmelserne af myndighederne blevet forlænget til efter påske – foreløbig.

Der kan senere komme nye retningslinjer, der kan ændre den nye plan, vi har lagt.

Vi følger retningslinjerne og ændrer det planlagte udstillingsprogram for resten af foråret 2020:

Kunstforeningen er lukket frem til den 9. maj.

Det vil sige, at foråret 2020 i Birkerød Kunstforening kommer til at se således ud:

Glas og grafik med kunstnerne Helle Scharling-Todd (glas) og Anneline Schjødt Pedersen (grafik) har fernisering som planlagt 9. maj og varer til 31. maj (mod planlagt 7. juni)

Par-Parallel med kunstnerægteparret Hanne Sie (billedkunstner) og Joseph Salamon (skulptør) har fernisering

6. juni og slutter 28. juni. (Flyttet fra oprindelig 28.3.-3.5.)

Udstillingen Nordsjællandske Keramikere, der var programsat til 12.6.-20.6. er helt aflyst.

Ang.: Generalforsamlingen 23. april: Det er endnu uvist, om den kan gennemføres.

Vi understreger, at denne plan kan blive ændret, hvis/når der kommer nye retningslinjer.

PBV

Nils Bjervig

Åbningstider i Birkerød Gl. Præstegård. Sommer og vinter ...

Onsdag til fredag: kl. 14.00 - 17.00